20171031163305-c5d78c06-me.jpg

OOSTENRIJK - ansfelden

Het Mammoet Ferry Transport GmbH kantoor in Ansfelden, Oostenrijk is opgericht om aan de specifieke vraag naar reguliere transport routes te voldoen. Hieronder vallen met name de transporten van de Benelux naar Oostenrijk.
Ook coördineert dit kantoor de import en export van komplete- en deelladingen van Oostenrijk naar het Verenigd Koninkrijk en vice versa. Vaak wordt hierbij, door de strategische ligging, de kantoren van Mammoet Ferry Transport in Europoort en Zeebrugge aangedaan, alwaar de verschillende ladingen her-verdeeld en geoptimaliseerd worden. Hier komt de kracht van naadloze samenwerking tussen de onderlinge kantoren tot uiting; samenwerking die onmisbaar is in een tijd waarin steeds meer eisen gesteld worden aan efficiency en kostenbesparingen.

Onmisbaar hierbij is de optimale communicatie en informatie die plaats vindt middels een eigen VPN data-netwerk en een in-huis ontwikkeld geavanceerd Transport Management Systeem. Dit, in combinatie met gedegen opgeleid en internationaal georienteerd personeel, zorgt voor een totaalpakket aan transportdiensten dat vele trouwe klanten sinds jaar en dag op waarde weten te schatten. 

 

 

 

Onze contactgegevens

Mammoet Ferry Transport GmbH
Traunuferstraße 110a,
4052 ANSFELDEN
Austria
Tel: +43  7229 510 640
Fax: +43 7229 510 6410