20171031152854-122ae484-me.jpg

VERENIGD KONINKRIJK

PRESTON BROOK

Preston Brook is met haar moderne faciliteiten, waaronder een geoptimaliseerde op- en overslagloods, een belangrijke schakel in de West-Europese transportketen geworden. Voortdurende uitbreiding van onze diensten in het recente verleden hebben er toe geleid dat vele bedrijven in deze belangrijke regio Mammoet Ferry Transport als logistiek dienstverlener in de arm hebben genomen. De hedendaagse klant streeft meer en meer naar geïntegreerde transportdiensten; door voortdurende investeringen lukt het ons deze trend te volgen, zodat onze klanten tevreden blijven en de focus op een langdurig relatie stand kan houden. 

Wij geloven heilig dat goede communicatie aan de basis staat van uitdagende transport-oplossingen. Overtuigd zijn van het feit dat wij elke klant een 100% kwaliteit kunnen aanbieden maakt ons uniek in deze sector. 

Kwaliteit leveren zonder goed opgeleid en gemotiveerd personeel is een utopie. Vandaar dat wij continue investeren in ons personeel dat maar één belangrijk doel heeft: ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent en blijft. 

 

 

 

Onze contactgegevens

Mammoet Ferry Transport UK BV
Aston Lane North
WA7 3GE PRESTON BROOK
Cheshire / England
Tel: +44  1928 706 700
Fax: +44 1928 751 100