20171031163325-d3ad834c-me.jpg

BEDRIJFSPROFIEL

Krachtig en uniek in zijn soort: het oerdier de mammoet. Precies waar Mammoet Ferry Transport voor staat sinds onze oprichting in 1983 

 

 

Zoals de Mammoet miljoenen jaren geleden over de steppes zwierf, zo rijden wij nu dagelijks met onze opvallende, rode trailers kriskras door Europa. Het Mammoet-logo is top of mind als het gaat om ferry transport, alom gerespecteerd in de branche en symbool voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. 
 

Mammoet Ferry Transport is specialist in het vervoer van deelladingen en complete vrachten vanuit heel Europa naar Groot-Brittannië en vice versa. Daarbij maken we voornamelijk gebruik van de meest gangbare ferryroutes alsmede de kanaaltunnel.

 

Dagelijks werken wij met een team van 65 gespecialiseerde, ervaren medewerkers aan het zorvuldig vervoeren van uw ladingen. Onze medewerkers weten van de hoed en de rand als het om transport gaat, kennen de lokale markt en hebben daar hun contacten. In combinatie met onze vloot van meer dan 400 moderne, duurzame trailers, komen wij onze servicebeloftes gegarandeerd na. 

 

Mammoet Ferry transport maakt onderdeel uit van Neele-Vat. Neele-Vat stemt alle schakels in de logistieke keten nauwkeurig op elkaar af. Of het nu gaat om warehousing, douane, luchtvracht, zeevracht of Europese distributie. Het resultaat? Flexibiliteit, snelheid en optimale controle.